Kyp Kardeşler Yedek Parça

Başarı ve Kalite Odak Noktamız!

Cemalettin ve Arap Arslan TOĞAN kardeşler olarak, 1976 yılında çorap firmalarının atölyelerinde işe başlayıp, hem işçilik hem ustabaşılık yaparak çorabın ve makinelerin özgeçmişini öğrenmiş bulunmaktayız. 1996 yılında siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet amacıyla yedek parça imalatına başlayarak, bu sektörde emin adımlarla yürümekteyiz.

GROZ-BECKERT ve AKRA iğneleri ile KERN-LIEBERS platinlerinin bayiliğini almış bulunmaktayız.

Tüm çorap makine yedek parçaları ve malzemelerini stoklarımıza dahil ederek çağımızın genişleyen çorap sektöründe “Kalite Tesadüfte Değil İstikrardır” deyimiyle yola çıkarak yer edindik. Stoklarımızda bulunan ürünler hariç her türlü çorap makinesi yedek parçası orjinaline uygun olarak kendi imalathanemizde minimum süre içinde itina ile yapılmaktadır. Her türlü elektronik ve yedek parça temininde orjinal kaliteye önem verilmektedir.

Faliyete başladığımız 1976 yılından bugüne kadar olduğu gibi,hedefimiz her zaman ihtiyaçları doğru bir şekil de değerlendirerek ekip çalıması ile hızlı ve etkin bir hizmet sunmak,sektörel yenilikleri yakından takip ederek en yüksek teknolojiyi kullan firmamızı kaliteye verdiğimiz önemle tanıkmaktır.

Kalitemizin,hızımızın ve başarımızın sürekliliğini sağlamak hizmet verdiğimiz iş ortağımız olan müşterilerimiz ile ilişkilerimiz de tutarlı,şefaf ve karşılıklı hoşgörü çerçevesine dayanan iletişimimizi koruyarak aranan bir marka olma özelliğimizi devam ettirmektir.

Kalite Tesadüfte Değil İstikrardır..

Kyp Kardeşler olarak, her zaman en yüksek kalite de hizmet vermeye devam ediyoruz.

YUKARI